Повернутися до звичайного режиму

В гостях у вокально-інструментального ансамблю «Древляни»

З метою підвищення фахової майстерності, обміну досвідом роботи керівників гуртків художньо-естетичного напряму закладів загальної середньої та позашкільної освіти, підтримки, розвитку творчого потенціалу учнівської молоді Житомирщини, створення умов для реалізації її здібностей, забезпечення якісної підготовки до участі в обласних заходах художньо-естетичної творчості 26 лютого 2020 року на базі КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради було проведено обласний семінар-практикум для керівників гуртків художньо-естетичного напряму (вокального профілю).

У заході взяли участь 15 педагогів з міст, районів та ОТГ області.

Учасники семінару-практикуму ознайомились з програмою заходу та обговорили питання організації і проведення обласних фестивалів-конкурсів народного та естрадного співу «Кришталеві нотки».

З темою «Формування культурної компетентності у дітей шкільного віку засобами мистецтва» виступили Біленікіна Ірина Олександрівна – керівник вокально-хорового колективу «Allegro» та Гордєєва Тетяна Олександрівна – голова циклової комісії «Народне пісенне мистецтво» Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

/Files/images/11111.jpg Після чого учасники відвідали репетицію вокально-інструментального ансамблю «Древляни» на базі Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера. Градовський Юрій Григорович – художній керівник ансамблю, народний артист України, розповів про роботу, репетиції та концертні виступи ВІА «Древляни».

Програма заходу була насиченою та інформативною. Учасники семінару-практикуму обмінялися досвідом та цікаво провели час.

Кiлькiсть переглядiв: 463

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея