ТЮП, ТЮЖ, ТЮІ: відзначаємо учасників турнірів соціально-гуманітарного циклу!

Обласні інтелектуальні конкурси довелося не тільки переносити з весни на осінь 2020 року, а й змінювати підхід щодо проведення заходів такого плану для учнів, щоб убезпечити всіх учасників конкурсів від поширення хвороби COVID-19. Сподіваємося, що так буде тільки цьогоріч і вже наступного – зможемо запланувати турніри як такі, що передбачатимуть живе спілкування. До речі, журі так і прохало Вам передати, що будуть тільки раді спілкуванню та зустрічам із Вами! Ми сподіваємося, що підготовка до турнірів була таки цікавою та пізнавальною!

Прийміть також нашу подяку всім-всім командам від організаторів за те, що Ви віднайшли і час, і натхнення, й інші можливості долучитися до турнірів цього сезону! Зрозуміло, наскільки важче зараз поставити у свій план ще котрусь додаткову активність, якщо шкільний розклад передбачає дистанційне чи змішане навчання. Але Ви це все зробили: прийняли виклик і гідно відповіли йому! Тому на Вас чекатимуть відзнаки: дипломи учасників, спеціальні дипломи, дипломи І–ІІІ ступенів!

Усього в турнірах юних журналістів, істориків і правознавців узяло участь 35 команд із кількісним складом 3-5 учнів: 10 команд долучилися до турніру юних правознавців, по 12 – до турніру істориків і журналістів.

Отже, вітаємо всіх і зокрема призерів!

/Files/images/turnri/Фото_диплом1в_Гориз.jpg

У ІХ обласному інтелектуальному конкурсі юних журналістів дипломом І ступеня відзначена відеоробота команди «Пропаганда» здобувачів освіти Житомирського міського ліцею при ЖДТУ!

У Х обласному інтелектуальному конкурсі юних істориків перемогу здобула команда десятикласників «2+2» із Олевської ОТГ!

Ще один інтелектуальний конкурс «потрапив у десяточку» – Х обласний інтелектуальний конкурс юних правознавців. Одразу дві команди учнів-правознавців набрали однакову до десятих кількість балів – 90,00 б., тому поділяють І місце – «Древлянський правовий альянс» із Коростеня та «Феміда» з Городницької ОТГ!

Детальніше ознайомитися з протоколами цих конкурсів можна, перейшовши в рубрику «Заходи», далі – «Результати заходів» на сайті й завантажити потрібний док.

Дякуємо, шановні конкурсанти, за увагу та співпрацю! Зичимо, щоб уроки історії, права у «комплекті» з медіаграмотністю були вивчені та засвоєні настільки вдало, щоби й рішення були історичними, інформаційно правдивими й конструктивними для Вас у майбутньому!

Дякуємо Вам, Вашим наставникам і всім, хто підтримував, за Ваші креативні, наукові, дослідні пошуки та підходи до формату конкурсу та його завдань!

Окремо хочеться подякувати ще одній команді конкурсу – журі, які максимально професійно та професіонально уважно, відповідально ознайомилися з творчими чи пронауковими напрацюваннями авторів, знаходячи суперсилу кожного матеріалу та кожної команди!

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея