Команда «Fourth Estate» перемогла у Всеукраїнському ТЮЖі

Тільки раді доєднатися до вітань для команди «Fourth Estate» («Четверта влада») і її тренера-керівника Ірини Боровської-Карандюк із нагоди перемоги і вдалого дебюту під час XIV Всеукраїнського турніру юних журналістів!

Вибороти право представляти Житомирщину у всеукраїнському етапі команда здобула в VII обласному інтелектуальному конкурсі юних журналістів, який щорічно відбувається на базі КПНЗ «Обласний центр НТТУМ». Під час всеукраїнського етапу команда «Четверта влада» працювала в такому складі: Владислава Дяченко (капітан), Марія Євдокимова, Марина Тищенко і Дар’я Лебіга.

Учасниці команди навчаються, а Ірина Анатоліївна викладає українську мову та літературу і також керує гуртком «Прес-центр» у КЗ «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей» Житомирської обласної ради.

/Files/images/news/ТЮЖ_Суми_2018_(6).jpg

Всеукраїнський ТЮЖ відбувся 18–22 квітня 2018 року, традиційно, у Сумах на базі Сумської гімназії №1. За інформацією координаторів, змагання об’єднало у творчих раундах 25команд старшокласників із Харкова, Волині, Краматорська, Маріуполя, Луганщини, Миргорода, Шепетівки, Вознесенська та Сум. За власним активним бажанням і можливостями до всеукраїнського ТЮЖу долучилися також команди Коростишева, Житомира, смт Пулини.

/Files/images/news/ТЮЖ_Суми_2018_(4).jpg

Бажаємо, щоби перемоги надихали на нові щасливі звершення!

/Files/images/news/ТЮЖ_Суми_2018_(5).jpg

Фотоматеріали команди «Fourth Estate».

Кiлькiсть переглядiв: 526

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея