Розпочато підготовку до конкурсу-захисту Житомирського територіального відділення МАН України

Упродовж жовтня 2018 року педагогічні керівники науково-дослідних робіт учнів Житомирського територіального відділення МАН України удосконалювали свої вміння «вести» разом із школярами дослідження. Зокрема, 26 жовтня водночас відбулися обласні семінари-наради для педагогічних керівників відділень «Мовознавство», «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», а також «Математика», «Економіка», «Фізика й астрономія», «Комп’ютерні науки», «Технічні науки».

Педагогам було представлено як питання організації відбіркових етапів відомого конкурсу-захисту МАН України, так і звернуто увагу на специфіку наукового дослідження, його структуру, актуальність, презентаційний захист тощо.

Цьому заходу передував обласний семінар-нарада у відділеннях «Історія», «Філософія та суспільствознавство», «Науки про Землю», «Хімія та біологія», «Екологія та аграрні науки» (23 жовтня).

01 листопада до КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради були запрошені педагогічні працівники, які відповідальні за роботу наукових товариств і філій житомирського МАНу в області.

Фото з обласного семінару-наради у відділеннях «Мовознавство», «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство».

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея