Учасники обласних виставок-конкурсів долучилися до доброчинної ініціативи «Діти – дітям»

«Діти дітям» – так прозвучала ініціатива напередодні св. Миколая, яка об’єднала три організації – наш Центр, Благодійний фонд «Волонтери без кордонів» і локальну молодіжну організацію YMCA Житомира.

Головне завдання акції – допомогти дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, адже мистецтво і творчість мають цю суперсилу.

До акції запросили делегації таких обласних виставок-конкурсів, як «Паперовий світ» і «Зимова казка», що відбулися ще в цьому півріччі.

/Files/images/Д1ти-д1тям (14).jpg

Обдаровані дітки з різних куточків Житомирщини, учасники чи навіть жителі «Паперового світу», виготовили святкові листівки для діток. Учасники, творці «Зимової казки» доєдналися також до ініціативи й передали власноруч виготовлені сувеніри та подарунки.

/Files/images/Д1ти-д1тям (8).jpg

Олена Гончаренко, голова БФ «Волонтери без кордонів», так прокоментувала співпрацю: «Дуже вдячна організаторам конкурсів за такі красиві творчі роботи, які талановиті діти виготовили для діток із родин складних обставин життя. Подарунки, що створені з любов’ю і гарними побажаннями, принесуть багато радості й позитивні емоції іншим дітям! Діти для дітей – це найкраще, що може бути!».

/Files/images/Д1ти-д1тям (24).jpg

Сердечно та щиро дякуємо всім-всім делегаціям, які відгукнулися й підтримали соціально-мистецьку акцію «Діти – дітям» і колообіг добра у світі!

/Files/images/Д1ти-д1тям (25).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 478

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея