Повернутися до звичайного режиму

ZOOM-конференція

29 травня 2020 року на базі КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради відбулася ZOOM-конференція, у якій взяли участь 17 директорів закладів позашкільної освіти області.

Тема конференції: «Обласні масові заходи з науково-технічного, художньо-естетичного та дослідницько-експериментального напрямів позашкільної освіти».

З вітальним словом та ознайомленням з основними питаннями конференції виступив Юрій Анатолійович Коцюба, директор КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради.

Про зміни форм, термінів і умов участі у проведенні обласних масових заходах, які випали на період карантину, доповіла Наталія Федорівна Пантус, заступник директора з навчально-методичної роботи КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради.

/Files/images/222222222.jpg

Було узагальнено звіти про діяльність закладів позашкільної освіти в період карантину, зокрема

Дистанційна робота закладів позашкільної освіти представлена у вигляді: дописів, публікацій, постів в соціальних мережах (з представленням виконаних власних творчих робіт вихованців); фоторепортажів; відеороликів, селфі; авторських розробок; планів-конспектів розробок занять; майстер-класів; сценаріїв.

Були використані такі дистанційні форми навчання: створення груп, спільнот, обмін файлами, переписування; голосові інформаційні повідомлення (на платформі Facebook, Youtube, Twitter, Viber); відеоролики, заняття та конференції; відео екскурсії.

Організовані флешмоби: один день карантину; моя сім’я на карантині; фото калейдоскоп; цікавих вправ; Великдень на карантині; до Дня перемоги; «Моя родина на захисті країни»; звички, що додають здоров’я; до дня вишиванки.

Учасники конференції активно долучились до обговорення запропонованих питань, розповіли про стан ситуації в містах, районах, ОТГ області стосовно діяльності закладів позашкільної освіти.

/Files/images/33333333.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея