Вітаємо переможців XVIII Всеукраїнської конференції-конкурсу науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях»

Кращі роботи обласного інтелектуального конкурсу «Мирний космос», який проводиться щороку на базі КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради, були надіслані до м. Дніпро для участі у XVIII Всеукраїнській конференції-конкурсі науково-дослідних робіт школярів «Зоряний шлях».

Цьогоріч за умов загальнонаціонального карантину члени журі оцінювали конкурсні роботи в заочному форматі. Учасники продемонстрували високий рівень робіт, знання, талант та оригінальність мислення.

Всі учасники Житомирської області, а їх було 21, відзначені дипломами І-ІІІ ступенів та грамотами (І – 2, ІІ – 4, ІІІ – 3, 12 грамот) за напрямами: «Космічна медицина і біологія», «Астрономія», «Історія космонавтики та ракетно-космічна техніка», «Космічні апарати», «Комп’ютерні технології», «Духовність і Космос», «Природні явища та екологія Космосу», «Космічна фізика». Педагогічні керівники переможців та учасників конференції-конкурсу відзначені подяками Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова.

Загалом до конкурсу було залучено 8 закладів загальної середньої освіти з м. Житомир (ЗОШ № 7, ЗОШ № 22, ЗОШ № 27, ЗОШ № 30, міський колегіум, міський ліцей при ЖДТУ, ліцей № 25), 3 – з м.Бердичів (СЗОШ №1, НВК № 10, ЗОШ № 12), Пісківська ЗОШ, Пулинська ЗОШ, Лугинська ЗОШ №2, Глибочицький ліцей та Черняхівська гімназія.

/Files/images/11.jpg

Щиро вітаємо переможців конкурсу та висловлюємо подяку керівникам науково-дослідних робіт за плідну працю, життєву мудрість і невичерпне терпіння!!!

Кiлькiсть переглядiв: 264

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея