Повернутися до звичайного режиму

Нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України

Відповідно до наказу управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації від 09 червня 2020 року № 107 «Про нагородження переможців», Комунальний заклад позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради протягом червня здійснював передачу нагородних матеріалів переможцям та учасникам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України.

Для отримання дипломів та подарунків до Центру завітали педагогічні працівники, відповідальні за роботу Малої академії наук України в районі, місті, об’єднаній територіальній громаді.

/Files/images/8974.JPG

Цьогоріч 360 учнів були відзначені дипломами І-ІІІ ступенів та дипломами учасників (І – 57, ІІ – 51, ІІІ – 65) за науковими відділеннями у розрізі секцій.

44 учні отримали цінні подарунки, адже саме вони набрали найбільше балів в секції та здобули право представляти Житомирську область у ІІІетапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (м.Київ).

/Files/images/IMG_20200625_112836.jpg

Щиро вітаємо переможців конкурсу-захисту та висловлюємо подяку керівникам, батькам за безмежну віру в дітей та вогонь знань, який Ви запалюєте в душах молоді!

Ми неймовірно щасливі, що маємо змогу працювати з такими талановитими та здібними учнями, дуже пишаємося Вами!

/Files/images/Медалі Дипломи.jpg

Бажаємо всім успіхів у подальших дослідженнях!

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея