Відбулася онлайн-конференція для координаторів Житомирської МАН України

3 грудня 2020 року в КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради відбулася обласна онлайн-конференція для педагогічних працівників, відповідальних за роботу наукових товариств і філій Житомирського територіального відділення МАН України.

У заході взяли участь 48 учасників і учасниць. Конференція проходила на платформі ZOOM.

Онлайн-конференція розпочалася з вітального звернення в.о. директора КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради Марії Бовсуновської. У заході взяла участь заступниця директора Національного центру «Мала академія наук України» Тетяна Пещеріна, окресливши перспективи розвитку МАН України.

/Files/images/ЗУМ.jpg

Як відомо, основними нововведеннями конкурсу-захисту МАН України стали постерний захист і наукова конференція. Своїми враженнями, порадами та досвідом підготовки до цих складових програми конкурсу з аудиторією поділилися вчителі Ірина Бережанська (Житомир) і Любов Ворончук (Черняхів), яким цьогоріч удалося підготувати переможців ІІІетапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України Олександра Штільгойза (секція «Педагогіка») й Вікторію Пашинську («Кліматологія та метеорологія»).

Також під час конференції Надія Павлик, докторка педагогічних наук, доцентка кафедри соціальних технологій Житомирського державного університету імені Івана Франка, тезисно означила та порадила, як розпочати, бути й залишатися в науковій творчості доброчесним дослідником чи дослідницею (тема доповіді «Фейки в науці й освіті»).

Попереду в юного наукового товариства Житомирщини та в їхніх командах підтримки – відбіркові етапи конкурсу-захисту МАН України в ОТГ, районах і містах області. Сподіваємося, що нововведення та зміни щодо конкурсу будуть і стануть цікавими й захопливими!

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея