Визначено переможців ХХІ обласного конкурсу «Мирний космос»!

У 2020 році КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради отримав понад 60 різноманітних напрацювань учнів на ХХІ обласний конкурс «Мирний космос»! А якщо порахувати за документами з районів, міст, ОТГ Житомирської області, то у відбіркових етапах заходу взяли участь ще 103 учасниці й учасники!

/Files/images/vistavki/222.jpg

Роботи можна було подати до семи напрямів, які, у свою чергу, мають секції.

Найбільш популярними серед молоді цьогоріч стали такі напрями, як:

«Космічна біологія та медицина»,

«Космічні Фантазії»,

«Екологія та космонавтика» та

«Космічна філософія».

До секцій цих напрямів було подано найбільше робіт і напрацювань учасників. Дослова, у цьому році напрями конкурсу були доповнені двома – «Програмування й обчислювальна техніка» та «Космічні Фантазії» (відповідно до Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні Фантазії»).

Програма ХХІ обласного інтелектуального конкурсу «Мирний космос» через пандемію у 2020 році передбачала заочне оцінювання робіт і творів, поданих із 3 міст, 4 районів і 7 ОТГ Житомирщини.

У співпраці з журі конкурсу «Мирний космос»-2020 визначено 14 робіт, авторів і авторок яких буде відзначено дипломами ІІІ ступеня, 11 робіт – дипломом ІІ ступеня та 7 робіт – дипломом І ступеня! (Ознайомитися з протоколами конкурсу можна, перейшовши до рубрик сайту Центру «Заходи», далі – «Результати заходів»).

Вітаємо усіх переможців і Ваші команди підтримки!

/Files/images/vistavki/111.jpg

У командному заліку найактивнішими делегаціями стали учасники з міст – Житомир, Коростень і Бердичів! І також, за рекомендацією журі, запропоновано відзначити шість учасників спеціальними дипломами, і ще шість учасників – грамотами!

Хоч, за правилами, конкурс стартує з 8 класу, одначе декотрі діти теж заявили про бажання взяти участь у космічному конкурсі, зокрема, надіславши свої художні та журналістські твори! Малечу з 5 класу Діану Манько (Лугинський район), із 6 класу Ангеліну Гущу (Ружинський район) і з 5 класу Марію Наконечну (Лугинська ОТГ) буде заохочено книжковими подарунками, які люб’язно передала до вручення заступниця директора КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради Наталія Федорівна Пантус! Наталія Федорівна багато років поспіль координувала роботу заходів аерокосмічного напряму в Житомирській області й уболіває за нього й нині!

За підсумками конкурсу, найкращі роботи можуть бути рекомендовані до участі у всеукраїнських заходах аерокосмічного напряму для учнівської молоді, як-от: «Зоряний шлях» (м. Дніпро), «Мирний космос» (м. Чернівці), «Космос. Людина. Духовність» (м. Ужгород), «Космічні Фантазії» (м. Київ) та ін. Отже, далі буде та вже зичимо космічного успіху, перемог і щастя!

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея