Засідання методичного об’єднання керівників гуртків фотомистецтва

15 лютого 2018 року на базі Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка було проведено засідання методичного об’єднання керівників гуртків фотомистецтва навчальних закладів області, в якому взяли участь 11 педагогів області.

З вітальним словом та гарними побажаннями виступила Рибак Юлія Вікторівна, методист КПНЗ «Обласний центр НТТУМ».

Шурпан Ігор Вікторович, викладач спецдисциплін Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І.Огієнка, керівник гуртка фотомистецтва КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» обговорив з учасниками методичного об’єднання питання щодо організації та проведення обласних виставок-конкурсів фото- та відео мистецтва.

Було проведено круглий стіл на тему «Розкриття творчого потенціалу вихованців на заняттях фотогуртка», де учасники методоб’єднання долучилися до активного обговорення, активно ділилися досвідом, обмінювалися ідеями та своїми думками.

/Files/images/news/28459312_196439547612193_937641740_n.jpg Програма заходу включала екскурсії в лабораторії коледжу та музей Івана Огієнка. Особливо запам’яталась екскурсія до арт-простору «Гнатюк Арт Центр», де була можливість познайомитися з цікавими роботами відомих художників, поринути у атмосферу мистецтва, творчості та ознайомитися з різними експозиціями.

Упродовж всього заходу панував творчий та дружній настрій. Учасники об’єднання висловили слова вдячності та подякували за насичену программу, організацію та здобутий досвід.

Кiлькiсть переглядiв: 411

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея