ІІ обласний фестиваль-конкурс театрального мистецтва «Зірочки Мельпомени»

14 березня 2018 року на базі Житомирського академічного обласного театру ляльок був проведений ІІ обласний фестиваль-конкурс театрального мистецтва «Зірочки Мельпомени».

У трьох номінаціях: «Ляльковий театр», «Оригінальний театр», «Класичний театр», було заявлено 28 виступів з міст, районів та об’єднаних територіальних громад Житомирської області.

Юні таланти продемонстрували акторські здібності та показали високий рівень театрального мистецтва.

В номінації «Ляльковий театр» абсолютним переможцем став зразковий театральний колектив «Барвінок» Малинського міського центру дитячої та юнацької творчості, в оригінальному театрі - інтерактивний театр Центру позашкільної освіти міста Коростеня. А зразковий театральний гурток «Трамвайчик» центру позашкільної освіти імені О. Разумкова здобув першість у номінації «Класичний театр». Також учасники були нагороджені дипломами першого- другого ступенів та дипломами учасників.

Святкову атмосферу фестивалю задали чарівні ведучі заходу – актори Житомирського академічного обласного театру ляльок: Кондратович Олександр Георгійович та Яценко Олег Леонідович. Також дякуємо за активну співпрацю Тарасенку Юрію Анатолійовичу – головному режисеру та прекрасному колективу театру.

/Files/images/news/A A 6042.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 459

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея