У Всеукраїнському конкурсі-захисті юні дослідники Житомирщини здобули 15 перемог!

Щиро вітаємо авторів і авторок наукових досліджень і їхні команди підтримки, котрі перемогли у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України! Цьогоріч із Житомирської області перемогли 14 учнів-дослідників, здобуто 15 перемог!

Отож, дипломи І, ІІ і ІІІ ступенів здобули:

Олексій Бірюченко (секція «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту»),

Віталіна Бобкова (секція «Математичне моделювання»),

Єлизавета Волощук («Валеологія»),

Анжеліка Іваницька («Геологія, геохімія та мінералогія»),

Анна Ковальська («Мистецтвознавство»),

Ангеліна Козаренко («Педагогіка»),

Валерія Котельникова («Прикладна математика»),

Богдан Мітнічук (секції «Мікро- та макроекономіка», «Соціологія»),

Анна Полховська («Англійська мова»),

Артем Попов («Селекція та генетика»),

Людмила Рибак («Українська література»),

Артем Цивінський («Математика»),

Ірина Чмуневич («Зоологія, ботаніка»),

Максим Шваб («Українська мова»)!

/Files/images/news/Конкурс-захист_МАН_Укра11ни_18-24_04_2018_(8).jpg

Конкурс-захист науково-дослідних робіт учнів – один із наймасштабніших проектів Національного центру «Мала академія наук України». Його програма передбачає заочне оцінювання дослідження учнів, контрольну роботу з відповідної до секції та наукового відділення базової дисципліни і захист наукової праці. Конкурс-захист відбувається щорічно в три етапи – від районних/міських, обласних до всеукраїнського.

У І етапі конкурсу-захисту взяли участь 1026 учнів-членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України.

/Files/images/news/Конкурс-захист_МАН_Укра11ни_18-24_04_2018_(9).jpg

До участі у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт було допущено 443 учні, котрі навчаються у 8–11 класах закладів загальної середньої та позашкільної освіти Житомирської області.

Серед учнів, юних дослідників, найбільш популярні такі секції, як: «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Англійська мова», «Українська література», «Екологія», «Українська мова», «Прикладна математика», «Правознавство», «Мікроекономіка та макроекономіка», «Математика», «Всесвітня історія», «Охорона довкілля та раціональне природокористування».

/Files/images/news/Конкурс-захист_МАН_Укра11ни_18-24_04_2018_(7).jpg

За підсумками ІІ відбіркового обласного етапу 41 переможець, який набрав найбільшу кількість балів у секціях конкурсу-захисту, здобув право представляти Житомирське територіальне відділення МАН України у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Фінальний етап конкурсу-захисту відбувся в Києві впродовж 18–24 квітня 2018 року в оновленому форматі. Цьогоріч подія згуртувала в столиці 1136 юних науковців.

І від нашої команди дякуємо всім+всім учасникам молодіжного наукового руху Житомирщини: педагогічним і науковим керівникам, батькам дітей, друзям юних дослідників, журі, колегам, координаторам початкових етапів конкурсу-захисту, керівникам делегацій – разом із усіма вами здійснено цікавий науковий пошук і колосальну працю!

/Files/images/news/Конкурс-захист_МАН_Укра11ни_18-24_04_2018_(3).jpg

Й окремі побажання для всіх учнів: у будь-якому випадку зичимо, аби досвід МАН був щасливо-корисним у професії, творчості – вашому житті! Дякуємо вам за співпрацю! Як писати справжні курсові та дипломки у студентський час, ви тепер знаєте! Радітимемо й надалі вашим науковим відкриттям, дослідженням і виданим монографіям у майбутньому! Щасти & never give up!

Фото Національного центру

«Мала академія наук України».

Кiлькiсть переглядiв: 498

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея