Лідери Житомирщини відвідали благодійний концерт на підтримку створення першого в Україні «Дому ветерана» у Житомирі

24 травня 2018 р. лідери учнівського самоврядування Житомирщини (учениці Житомирської гуманітарної гімназії №1Руслана Баранівськаі Мельниченко Катерина та учениця Озерненської гімназії Гарічева Катерина) представляли патріотичну учнівську молодь країни на благодійному концерті «ТАМ, ДЕ МИ – ТАМ УКРАЇНА!», організованому Благодійним фондом «Інформаційно-координаційний центр», за підтримки Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. Захід відбувся у досить незвичному місці - у внутрішньому дворику Парламенту у перерві між ранковим і вечірнім засіданнями.

/Files/images/news/41.jpg

Мета благодійного концерту - привернути увагу до створення стартового для України проекту «Дім ветерана» у Житомирі, а також зібрати кошти для реалізації цієї чудової задумки. За словами голови правління БФ «Інформаційно-координаційний центр» Оксани Гаврилюк, проект передбачає створення особливого ветеранського простору, де учасники військових дій зможуть отримати психологічну реабілітацію, пройти соціалізацію, профорієнтацію, отримати певну спеціальність та юридичну допомогу.

/Files/images/news/71.jpg

Особливістю роботи цього центру буде абсолютний Open Space, а також те, що там працюватимуть виключно ветерани АТО і волонтери.

/Files/images/news/151.jpg

Дуже тішить, що ми могли спостерігати схвальну реакцію народних обранців та бажання не на словах, а на ділі посприяти реалізації проекту. Тож якщо, як і обіцялося, кожен депутат перерахує свою тижневу заробітну плату, то третина потрібної суми буде зібрана! З вірою у результативність початої справи долучаємось до її здійснення! Маємо надію, що дуже скоро з пілотного проект стане типовим для поширення у всіх областях країни!

/Files/images/news/131.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея