Дружній візит Житомирського МАНу до юних дослідників

13 листопада 2018 року в Житомирській ЗОШ № 6 відбулася установча сесія Житомирського міського наукового товариства учнівської молоді для юних дослідників, педагогічних керівників і координаторів конкурсу-захисту МАН України, які розпочали чи ведуть дослідження в наукових відділеннях «Мовознавство», «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство».

Разом із Тетяною Приймак, завідувачкою організаційно-масового відділу КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради й секретарем ІІобласного етапу конкурсу-захисту Житомирського територіального відділення МАН України, учні та вчителі поспілкувалися про сенс науково-пошукової й дослідної роботи, історії успіху випускників Житомирського МАНу і, звичайно ж, як написати наукову роботу, підготуватися до програми конкурсу-захисту й у які часові терміни це все встигнути.

/Files/images/MAN/Таня.jpg

Співдоповідачем виступила Тетяна Клименко, кандидат філологічних наук, бібліотекар Обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради, яка представила для аудиторії важливі питання: як шукати фахову інформацію, як компетентно її представити в науковому дослідженні, хто у цьому може прийти на допомогу (звісно, ж бібліотека для юнацтва!) і як у результаті видати актуальну, цікаву, стильну й грамотну наукову роботу від початку до фінальної сторінки.

/Files/images/MAN/P1010193.JPG

Координував зустріч НМЦ Департаменту освіти Житомирської міської ради.

Довідково.

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідних робіт учні – членів Малої академії наук України відбувається щорічно у три етапи. У ньому можуть брати участь учні 9–11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти.

Програма конкурсу-захисту передбачає попереднє оцінювання наукових робіт учнів, контрольну роботу з базових дисциплін і захист дослідження. У цілому науковий пошук відбувається у 12 масштабних наукових відділеннях, які мають розподіл на секції.

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея