Передноворічний політ: у нашому центрі відбувся 19 обласний інтелектуальний конкурс «Мирний космос»

Як ви, певно, уже зрозуміли, космос для багатьох учнів не такий уже й далекий. Час від часу ми розповідали вам про переможців всеукраїнських космічних подій від Дніпра до Ужгорода. Наші друзі з Дитячого порталу «Пустунчик» упродовж цілого року публікували для вас художні й публіцистичні історії маленьких і юних авторів-фантастів і журналістів галактик.

/Files/images/MAN/Мирний космос-2018 (2).jpg

А 20–21 листопада ц.р. відбувся 19 обласний інтелектуальний конкурс «Мирний космос» для старшокласників – дослідників Космосу і Всесвіту. Програма конкурсу передбачає три етапи: заочне оцінювання робіт, захист робіт і виконання тестових завдань. В обласному етапі конкурсу взяли участь 45 учнів. Обласному етапу передували відбіркові: 3 районні, 3 в ОТГ та 3 міські інтелектуальні конкурси, до яких долучилося 214 учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

/Files/images/MAN/Мирний космос-2018 (4).jpg

«Мирний космос» завершує наші «польоти» на аерокосмічному «борту» у 2018 році.

/Files/images/MAN/Мирний космос-2018 (6).jpg

Передусім дозвольте відразу дякувати най-найкращому екіпажу: учням, їхнім батька, педагогічним і науковим керівникам, координаторам місцевих відбіркових етапів! Не можна сказати, що цей конкурс легкий (як, у принципі, філософія і психологія будь-якого заходу конкурсного формату). Чого вартують назви напрямів, як-от: «Астрономія», «Екологія та космонавтика», «Космічна біологія та медицина» тощо. Усе ж сподіваємося, ми всі встигли подивитися вгору й уявити собі Всесвіт як незвичайний дім та подумати: хто «Я» тут – зіронька, сонечко, сатурнчик, яке моє світло? Певно, десь так:).

/Files/images/MAN/Мирний космос-2018 (7).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 380

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея