Онлайн-конференція для керівників гуртків декоративно-ужиткового профілю

20 cічня 2021 року на базі Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради було проведено онлайн-конференцію для керівників гуртків декоративно-ужиткового профілю закладів позашкільної освіти у якій взяли участь 60 педагогів.

Учасників конференції привітала в. о. директора КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Марія БОВСУНОВСЬКА, яка висловила вдячність за плідну педагогічну роботу в особливих умовах та побажала успіхів у реалізації творчих проєктів у
2021 році.

/Files/images/vistavki/конференція.png

Наталія ПАНТУС, заступник директора з навчально-методичної роботи Центру ознайомила керівників гуртків з результатами участі делегацій ОТГ, міст та районів у обласних масових заходах КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради у 2020 році та окреслила орієнтири їх проведення у 2021 році. Приємною складовою заходу стало оголошення про нагороди педагогів, які супроводжували дітей у виготовлені конкурсних робіт, що вибороли призові місця у Всеукраїнських масових заходах.

/Files/images/vistavki/IMG-dd183b90631d62e939098da3ba66a4bb-V.jpg

Методист Обласного Центру Людмила ГОРДІЄНКО висвітлила питання щодо організаційно-методичного забезпечення участі вихованців закладів позашкільної освіти в обласних виставках-конкурсах.

/Files/images/vistavki/IMG-786079b49f11d2ca103c580c98487f1e-V.jpg

Марія ШУСТОВА, медіаторка, психологиня Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 ім. М. Очерета презентувала матеріали та практичні поради щодо вміння педагогів турбуватися про себе, відновлювати внутрішній баланс та вміти жити у гармонії зі світом.

Учасники конференції висловили вдячність організаторам, а також побажання щодо зміни форм проведення заходів, їх якісного змісту та наповнення.

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея