Обговорення актуальних питань проведення заходів у дослідницько-експериментальному, науково-технічному,художньо-естетичному напрямах позашкільної освіти

12 лютого 2021 року відбулося онлайн-засідання директорів закладів позашкільної освіти Житомирської області на тему «Організаційно-методичний супровід участі вихованців у обласних масових заходах дослідницько-експериментального, науково-технічного та художньо-естетичного напрямів у 2021 році», до якого долучилися близько 30 учасників.

/Files/images/2021/нарада 2.png

Марія БОВСУНОВСЬКА, в.о. директора КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради привітала учасників засідання, окреслила основні орієнтири участі здобувачів освіти у обласних та Всеукраїнських заходах зазначених напрямів.

/Files/images/­ а ¤ _4.png

Презентаційні матеріали про підсумки діяльності закладів позашкільної освіти у 2020 році за напрямами представила Наталія ПАНТУС, заступник директора з навчально-методичної роботи КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради.

/Files/images/2021/­ а ¤ _5.png

Під час засідання були обумовлені особливості проведення обласних масових заходів в умовах адаптивного карантину: виставок, фестивалів, змагань, інтелектуальних конкурсів. Актуальними в обговоренні стали організаційні питання щодо проведення ІІ (обласного) етапу конкурсу-захитсу Малої академії наук України, який цьогоріч буде проведений у дистанційному форматі а також Всеукраїнських заходів, що будуть проведені у 2021 році на базі КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради – Всеукраїнський конкурс з писанкарства «Великодні писанки» та Всеукраїнська виставка-конкурс із історико-технічного стендового моделювання.

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея