Новий формат конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

12 березня 2021 року дистанційно, в онлайн форматі відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, у якому цього річ беруть участь 230 здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

/Files/images/2021/Mary2.jpg

Голова журі конкурсу, віце-президент Житомирського територіального відділення Малої академії наук України, Марія БОВСУНОВСЬКА привітала учасників та зазначила, що цей конкурс особливий, незвичний і відбуватиметься він у складних карантинних умовах та за новими Правилами.

/Files/images/2021/DSC08264.JPG

Впродовж багатьох років Конкурс МАН є знаковою подією для здобувачів освіти Житомирщини. Творчі зусилля, натхнення, наукові дослідження, експерименти, вміння презентувати власну думку є неоціненним досвідом який стане підвалиною успішного становлення особистості. Талановиту молодь Житомирщини, юних науковців і дослідників, усіх, хто прагне сьогодні якісних змін привітали Володимир ШИРМА, заступник голови Житомирської обласної ради; Людмила КОЛЕСНИК начальник управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації.

/Files/images/2021/DSC08271.JPG

Конкурс щороку відкриває нові яскраві імені у науковому літописі Малої академії наук. У 2020 році Вікторія ПАШИНСЬКА та Олександр ШТІЛЬГОЙЗ вибороли перші місця і стали лауреатами стипендії Президента України. В ході урочистостей вони поділились секретом успіху, а їх педагоги-наставники: Любов ВОРОНЧУК, вчитель вищої категорії біології та екології Черняхіської гімназії; Олександр ГАРБАР завідувач кафедри екології та географії ЖДУ; Ірина БЕРЕЖАНСЬКА, вчитель української мови та літератури Ліцею № 25 м. Житомира розповіли про мотиваційну складову участі у конкурсі, відповідальність і великі можливості.

/Files/images/2021/DSC08284.JPG

Відео-вітання учасникам конкурсу надіслали Оксен ЛІСОВИЙ, директор Національного центру «Мала академія наук України», а також Олег СКИДАН, ректор Поліського національного університету та Галини КИРИЧУК, ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Емоційною окрасою заходу стали вітання та музичний подарунок лідера рок-групи «Друга ріка» Валерія ХАРЧИШИНА.

/Files/images/2021/DSC08327.JPG

Конкурс триває… Упродовж тижня, з 15 по 19 березня у творчих лабораторіях Комунального закладу позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради триватиме дистанційному онлайн форматі постерний захист та наукова конференція.

Бажаємо успіху і набуття нового досвіду, вмінь та знань!

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея