В обласному Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася онлайн-нарада з переможцями ІІ (обласного) етапу конкурсу МАН

Організаційно-методична нарада для учасників ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України відбулася дистанційно. Участь в консультації взяли переможці ІІ (обласного) етапу.

Впродовж онлайн-зустрічі здобувачі освіти отримали практичні рекомендації щодо їхньої подальшої участі у фіналі конкурсу Малої академії наук. Методистка КЗПО «ОЦДЮТ», секретарка відділень «Мовознавство» та «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство» Людмила Золотюк проконсультувала учасників наради, звернувши їхню увагу на особливості проведення фінального етапу Всеукраїнського конкурсу.

«Ми маємо два тижні для того, щоб подати документи на ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу. Діти, попри те, що вони перемогли на обласному рівні, мають удосконалити свої роботи до часу представлення на фіналі. Потрібно враховувати побажання журі, рецензентів, наукових керівників. Також ми розповіли учасникам наради, що потрібно підготувати пакет документів, який є новим для усіх етапів конкурсу. Є класичні документи на зразок заявки чи анкети, але також є й нові документи: мотиваційний лист та декларація академічної доброчесності», - розповіла Людмила Золотюк.

/Files/images/b86765a6-ca09-4000-86fd-89a9b421d11c.jpg

Всього в нараді взяли участь 40 переможців – по одному із кожної секції, представленої на конкурсі, повідомила голова журі ІІ етапу конкурсу, віце-президентка Житомирського територіального відділення Малої академії наук Марія Бовсуновська.

«Сьогодні ми проведи нараду для тих здобувачів освіти, які набрали на ІІ етапі конкурсу 85 і більше зі 100 можливих балів. Ці роботи вже високо оцінені, вони є фаховими і справді мають високий належний рівень. Сьогодні нашу нараду ми провели для того, щоб показати, наскільки важливим є момент доопрацювання робіт для ІІІ етапу, звернути увагу на пропозиції та рекомендації членів журі. Ми обговорили організаційні та технічні моменти, визначили терміни проведення та подачі документів», - говорить Марія Бовсуновська.

/Files/images/90a1cf17-483a-4016-b5cc-fd09c0ee6f16.jpg

Проведення фінального ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт заплановано у Києві в травні 2021 року.

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея