«Пісня як музично-вокальний та літературний твір»

Із метою підвищення рівня професійної майстерності керівників гуртків вокального мистецтва 21лютого 2018 року на базі Центру творчості дітей і молоді

м. Житомира комунальним позашкільним навчальним закладом «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради було проведено засідання обласного методичного об'єднання для керівників гуртків естрадного співу на тему «Пісня як музично-вокальний та літературний твір», в якому взяли участь 27 педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з багатьох регіонів нашої області.

Гордієнко Людмила, методист центру, привітала всіх присутніх з початком роботи обласного засідання, познайомила з програмою, побажала успіхів у роботі та гарних вихованців.

На високому науково-методичному рівні висвітлила питання «Формування навичок правильного розташування звуків на нотному стані у вокалістів - початківців» керівникгурткаЦентрупозашкільноїосвіти ім. О. Разумкова м. Бердичева Вялова Олена, акцентуючи увагу на підбір необхідних матеріалів, інструментів для швидкого опанування цього матеріалу маленькими дітьми.

/Files/images/news/IMG_20180221_110953.jpg Полівода Микола, директор, керівник народного художнього колективу «Студія естрадної пісні» Центру творчості дітей і молоді м. Житомира радо зустрів всіх присутніх у своїй студії, познайомив з історією колективу, досягненнями вихованців, а також на високому професійному рівні висвітлив питання «Пісня як музично-вокальний та літературний твір». В своєму виступі керівник студії розповідав про методи, прийоми розвитку вокальних задатків дітей, навчав чисто інтонувати мелодію та співати без напруги в голосі.

Підсумок засідання обласного методичного об'єднання було проведено у формі круглого столу, під час якого учасники ділилися враженнями, обмінювалися думками від побаченого та почутого, обговорювали підготовку вихованців до участі в обласному фестивалі-конкурсі української патріотичної пісні, а також активно долучилися до обговорення проекту нового положення про проведення обласних фестивалів-конкурсів.

Учасники методоб'єднання висловили слова подяки організаторам за змістовну творчу програму, можливість отримати новий досвід для використання у своїй подальшій роботі та відзначили, що засідання відбулося на високому організаційному та професійному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 542

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 27 Квітня 2021

Фотогалерея